You are currently viewing Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat lângă patinoarul din Ploiești

Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat lângă patinoarul din Ploiești

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiat, sâmbătă seară, în zona unui patinoar amenajat la un centru comercial din sudul municipiului Ploieşti, agresorul fiind căutat de poliţişti.

Imediat după atac, agresorul a fugit. Scenele s-au petrecut la mică distanță de Secția 4 de Poliție Ploiești, sediul acesteia fiind în proximitatea centrului comercial din sudul orașului.

Din primele verificări, a reieşit faptul că între tânărul de 20 de ani şi o persoană necunoscută ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia, tânărul ar fi fost înjunghiat în zona abdominală, ulterior bănuitul plecând de la faţa locului”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Surse oficiale spun că victima are trei plăgi înjunghiate.

Tânărul agresat a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiind operat de urgenţă.

La acest moment, cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru identificarea, depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, precizează IJP.

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești, victima a avut nevoie de intervenție chirurgicală.

Dr. Violeta Tănase, purtător de cuvânt SJU:

”Tânărul a ajuns aseară la UPU. Avea mai multe plăgi rezultate în urma înjunghierilor. Cea mai gravă tăietură a ajuns până în ficat. Au fost și alte răni în zona abdominală și în zona feselor.

Intervenția chirurgicală s-a desfășurat cu succes în cursul nopții. Pacientul a fost detubat în această dimineață și este conștient.”

Surse din cadrul poliției ne-au confirmat că viața tânărului a fost pusă în pericol, ceea ce va determina și schimbarea încadrării juridice a faptei.

Editor: I.F.A.