You are currently viewing Daniel Blaga, USR Dâmbovița: PNL se supără când e făcut „sluga PSD”; adevărul doare!

Daniel Blaga, USR Dâmbovița: PNL se supără când e făcut „sluga PSD”; adevărul doare!

Sunt departe și, pare-se, de tristă amintire pentru protagoniști, zilele în care PNL + USR era egal cu LOVE, cum scrijelesc puștanii îndrăgostiți pe scoarța copacilor. Alianța a fost de mult uitată, cei care o formau încearcă acum să se dea pe mâna DNA-ului, se acuză unii pe alții de proastă gestionare a banului public și, ca orice rănit în dragoste, își strigă gelozia pe la colțuri.

Astăzi, în județul Dâmbovița, USR a fost încolțit atât de cei cu care a stat o bună perioadă de timp în aceeași barcă, dar și de către cei cu care a fost înlocuit. Rănit de atitudinea foștilor aliați liberali, care acuză USR Dâmbovița că lipește afișe mincinoase despre PNL prin Târgoviște, deputatul dâmbovițean, Daniel Blaga, trece din defenisvă direct în atac. Iar campania electorală nici măcar n-a început…oficial.

„Liderii PNL se supără când aud adevărul: PNL a devenit sluga PSD.
În ultimii doi ani, PNL a votat pentru fiecare creștere de taxe și a ajutat PSD să împovăreze mediul de afaceri, ca să aibă bani să plătească pensii speciale și sinecuri pentru oamenii de partid.
În ultimii doi ani, PNL a ajutat PSD să scurtcircuiteze cu orice ocazie posibilă reformele din PNRR, pentru a putea menține privilegii pentru politicieni și prietenii lor.
În ultimii doi ani, PNL și PSD s-au avut ca frații și-abia așteaptă să găsească împreună moduri noi să umple buzunarele primarilor prin programe de la bugetul de stat fără criterii precum Anghel Saligny.
Acum, PNL se supără când e făcut „sluga PSD”. Adevărul doare, știu. El rămâne însă extrem de necesar, dacă vrem să ne facem bine, punând oamenii, nu politicienii, pe primul plan.
Anul viitor, la alegeri, oamenii ăștia se vor jura din nou și-n fața alegătorilor dâmbovițeni că vor salva lumea, propunând poate chiar un ”Superman” nou. Am însă convingerea că românii nu îi vor mai crede”, scrie Blaga pe pagina sa de socializare, lăsând uitării trecutul.

AUTOR: F.S.