You are currently viewing PSD Dâmbovița: Scrisoarea trimisă de USR la CE în care acuză DNA de anchetă abuzivă nu e doar o bătaie de joc la adresa celor care au votat acest partid, ci și la adresa României

PSD Dâmbovița: Scrisoarea trimisă de USR la CE în care acuză DNA de anchetă abuzivă nu e doar o bătaie de joc la adresa celor care au votat acest partid, ci și la adresa României

Pare că momentul răzbunării politice a venit pentru USR, cel puțin pe plan local. Astăzi, atât PNL Dâmbovița, cât și PSD Dâmbovița au transmis mesaje dure la adresa „salvatorilor României”. Dacă liberalii au răspuns unor „acuzații false” ale foștilor colegi de alianță, social-democrații revin la subiectul prejudiciului creat de echipa USR-istă care a „gestionat” achiziția de vaccinuri în pandemie, iar acum este sub lupa DNA.

„Cel mai surprinzător lucru în „Dosarul Vaccinurilor” nu este nici conținutul său și nici măcar prejudiciul de 1 MILIARD DE EURO, produs de fost premier Cîțu și foștii miniștri USR. Cel mai surprinzător e că cei care acuzau presiunile politice asupra Justiției s-au dezis cu totul de aceste principii și le încalcă în cel mai grosolan mod cu putință. Scrisoarea trimisă de USR la Comisia Europeană în care acuză DNA de anchetă abuzivă nu e doar o bătaie de joc la adresa celor care au votat acest partid, ci și o bătaie de joc la adresa României. Niciun partid din UE nu a scris la Bruxelles, să se plângă de anchetele procurorilor împotriva propriilor membri de partid. 
o USR se contrazice în cel mai penibil mod cu putință atunci când acuză DNA de anchetă abuzivă.
o Pe de o parte, au votat pentru ridicarea imunității lui Cîțu, deci au considerat că ancheta DNA este justificată și legitimă.
o Pe de altă parte, chiar miniștrii USR acuzați în dosar au recunoscut public faptul că fundamentarea deciziei de achiziție de vaccinuri a avut loc după luarea deciziei. Deci când au luat decizia nu au avut nicio fundamentare.
Vlad Voiculescu: „La mine au venit la 2-3 săptămâni după ce expirase termenul de 5 zile de opt-out în care România putea refuza o cantitate de vaccinuri. Când au venit la mine să semnez, i-am trimis la Cîțu, care luase decizia, și am făcut apoi Memorandum în Guvern, pentru ca tot guvernul să știe și premierul să își asume. Abia apoi am semnat un bon de comandă….”, notează PSD Dâmbovița, pe pagina oficială de Facebook a organizației județene.

AUTOR: F.S.