You are currently viewing Urmează zile cu temperaturi normale pentru această perioadă a anului și cu șanse de ninsoare, în zona subcarpatică a Munteniei

Urmează zile cu temperaturi normale pentru această perioadă a anului și cu șanse de ninsoare, în zona subcarpatică a Munteniei

ANM a publicat astăzi, prognoza pentru următoarele două săptămâni, valabilă pentru Muntenia. Poytrivit meteorologilor, în perioada 4 – 17 decembrie, regimul termic va fi apropiat de normal, mai ales în prima săptămână, cu maxime cuprinse între 3 și 7 grade Celsiua și minime ce se vor încadra între -5 și 3 grade. Temperatura aerului va marca o ușoară creștere în a doua săptămână, cu maxime cuprinse între 3 și 9 grade și minime de -2…4 grade.
Precipitațiile vor fi deficitare, cu excepția intervalului 7-11 decembrie, când vor fi posibile cantități de apă mai însemnate, predominant sub formă de ploaie și lapoviță.

Centrul meteorologic Regional Muntenia anunță că, mâine, vremea se va încălzi ușor față de ziua anterioară, urmând astfel ca valorile termice să se situeze în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorări și, pe arii restrânse, temporar, vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în zona subcarpatică și ploi în restul regiunii. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade, iar cele minime între -3 și 3 grade.

AUTOR: F.S.