You are currently viewing Administrația târgovișteană continuă atragerea de fonduri europene

Administrația târgovișteană continuă atragerea de fonduri europene

Continuă atragerea de fonduri europene, la Târgoviște. Primarul municipiului, Cristian Stan, anunță că administrația locală a depus proiecte de 5.600.000 euro, bani nerambursabili, prin Grupul de Acțiune Locală – „Târgoviștea Egalității de Șanse”!

Cumpărarea de microbuze școlare, construirea unei baze sportive la Școala Gimnazială ”Grigore Alexandrescu”, dotări pentru unitățile de învățământ, modernizarea și dotarea unui centru de zi pentru persoanele vârstnice/ defavorizate/cu handicap, reprezintă numai câteva dintre reperele unor noi investiții foarte utile târgoviștenilor și care nu implică vreo cheltuială din bugetul local”, subliniază edilul Târgoviștean.

De altfel, municipiul Târgoviște este lider în regiune la atragerea de fonduri europene. O dovedește chiar faptul că, la Gala „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”, eveniment dedicat excelenței în accesarea fondurilor europene, din 10 proiecte cu care a participat, administrația târgovișteană a câștigat, în urma voturilor locuitorilor regiunii, 7 trofee. Astfel, orașul dâmbovițean a câștigat locul I în regiune în domeniile Eficiență Energetică, Dezvoltare Urbană și Educație, locul 2 în domeniul Regenerare Urbană și locul 3 în domeniile Eficiență Energetică, Dezvoltare Urbană și Educație.

AUTOR: F.S.