You are currently viewing Kempinski deschide primul hotel de cinci stele din România, în Poiana Brașov

Kempinski deschide primul hotel de cinci stele din România, în Poiana Brașov

Rock Development Holding a încheiat un parteneriat cu Kempinski Hotels, grupul hotelier de lux cu cea mai îndelungată existență din Europa, în urma căruia renumitul lanț va deschide prima sa unitate din România, un hotel de cinci stele din Poiana Brașov.

Rock Holding va investi 70 de milioane de euro în primul complex hotelier de cinci stele de lux din regiunea Transilvaniei. Proiectul va marca și intrarea Rock Holding pe piața ospitalității din România, după ce a dezvoltat proiecte rezidențiale de referință în București.

Hotelul va avea facilităţi extinse de SPA şi wellness (by Resense Spa) şi trei restaurante fine-dining internaţionale, un centru de conferinţe şi un spaţiu pentru organizarea de evenimente corporative şi private.

Poiana Braşov este fără îndoială unul dintre cele mai atractive locuri din România şi prezintă un potenţial ridicat de dezvoltare. Viziunea noastră pentru Poiana Braşov este de a crea un refugiu montan de lux, care să ofere vizitatorilor experienţe memorabile şi o serie de facilităţi concepute pentru a satisface nevoile de activităţi în aer liber, divertisment, relaxare şi wellness. Acest proiect va oferi o casă de vacanţă pentru oricine caută un colţ de paradis în mijlocul Munţilor Carpaţi”, a declarat Mircea Cotiga, CEO şi unul dintre fondatorii Rock Holding.

Creat în 1897, Kempinski Hotels este grupul hotelier de lux cu cea mai îndelungată existenţă din Europa. Grupul Kempinski administrează 82 de hoteluri şi reşedinţe în 35 de ţări şi are în prezent peste 26 de proiecte în dezvoltare pe tot globul.
Editor: I.F.A.