You are currently viewing Chindia Târgoviște evoluează pentru ultima dată în acest an. Joi seara, duel cu FC Hermannstadt, în grupele Cupei României

Chindia Târgoviște evoluează pentru ultima dată în acest an. Joi seara, duel cu FC Hermannstadt, în grupele Cupei României

Chindia Târgoviște va evolua joi  seara pentru ultima dată în acest an. Pe teren propriu, de la ora 17.00, dâmbovițenii vor evolua în compania lui FC Hermannstadt într-un joc ce va conta pentru grupele Cupei României. Indiferent de rezultatul pe care îl va înregistra în disputa cu sibienii, elevii lui Diego Longo nu mai au nicio șansă de calificare în faza următoare a competiției.

Înaintea duelului de mâine, Chindia ocupă locul 5 în clasamentul Grupei A, fără niciun punct acumulat, după meciurile susținute în disputele cu Corvinul Hunedoara și Petrolul Ploiești.

Jucătorii Chindiei speră ca în disputa cu Hermannstadt să aibă parte de un meci bun pentru a încheia anul pozitiv.

„Ne așteaptă un joc dificil, jucăm cu o echipă de prima ligă. Vom juca cu o echipă bună din Superligă, care se află aproape de locurile de play-off. Trebuie să arătăm bine pentru a încheia anul cu o victorie. Ne dorim să avem parte de un joc care să ne dea speranțe pentru meciurile de anul viitor”, a precizat Andrei Marc, înaintea meciului cu Hermannstadt.

M.I.