You are currently viewing Dosar penal pentru doi bărbați din Mărcești și Vișina, depistați la volan cu alcoolemie ridicată sau cu permisul suspendat

Dosar penal pentru doi bărbați din Mărcești și Vișina, depistați la volan cu alcoolemie ridicată sau cu permisul suspendat

Pe parcursul zilei din data de 6 ianuarie 2023, în jurul orei 22:23, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au oprit pentru control, pe drumul județean 611, în localitatea Vișina, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto au fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

De asemenea, la data de 6 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, pe drumul județean 720 A, în Mărcești, un bărbat, de 31 de ani, din localitate, în timp ce ar fi condus un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penal sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.