You are currently viewing Alberto Călin a părăsit Chindia Târgoviște! Mijlocașul va evolua în noul an la CSM Alexandria

Alberto Călin a părăsit Chindia Târgoviște! Mijlocașul va evolua în noul an la CSM Alexandria

Chindia Târgoviște a rămas fără mijlocașul Alberto Călin (18 ani). În această săptămână, jucătorul originar din Câmpina a decis să se despartă de gruparea dâmbovițeană, la care nu a prins prea multe minute pe teren în primele 15 etape ale Ligii a 2-a.

După despărțirea de roș-albaștri, mijlocașul și-a găsit rapid o nouă echipă unde să evolueze în partea a doua a sezonului. Jucătorul care venise în vară la Târgoviște, de la CS U Craiova sub formă de împrumut, a fost achiziționat de CSM Alexandria, penultima clasată a eșalonului secund.

„Înainte de reînceperea pregătirilor, lotul echipei de fotbal CSM Alexandria va primi întăriri. Deocamdată putem anunța că s-a obținut acordul de transfer în cazul a doi jucători tineri, de mare perspectivă.

Alberto Călin, internațional de juniori, născut în 2005, aparținând de Universitatea Craiova, a jucat în prima parte a sezonului la Chindia Târgoviște. Din 15 ianuarie, Călin va fi jucătorul CSM Alexandria și va încerca, din postura de mijlocaș ofensiv, să pună umărul la salvarea de la retrogradare.

De asemenea, mijlocașul de bandă dreaptă Mario Răducan, care până acum a conlucrat cu Eugen Trică la Gloria Băneasa, va ajunge în lotul CSM Alexandria, din 15 ianuarie.

Conducerea CSM Alexandria se mai află în tratative și cu alți jucători despre aceste lucruri urmând a comunica oficial, la momentul oportun”, se arată într-un comunicat emis, în această seară,  de clubul teleormănean.