You are currently viewing Costin Iordache,  noul director al TAROM

Costin Iordache, noul director al TAROM

Costin Iordache va fi noul director general interimar al TAROM începând cu data de 9 ianuarie 2024, informează luni compania.

El îl va înlocui pe Bogdan Popescu, care a demisionat la finele lui decembrie 2023.

Consiliul de Administraţie al companiei TAROM a decis vineri, 5 ianuarie 2024, numirea domnului Costin Iordache în calitate de director general interimar al companiei. Costin Iordache este absolvent al Academiei de Studii Economice, cât şi al programului Leadership Excellence, din cadrul Universităţii Berlin. Domnul Iordache are o experienţă de peste 18 de ani în companii de renume naţional şi internaţional, precum ABN Amro Bank, Romtelecom sau Telekom Group”, potrivit unui comunicat al operatorului aerian naţional.

Consiliul a apreciat în luarea deciziei atât contribuţia directă a lui Costin Iordache la stabilizarea activităţii TAROM pe durata mandatului său anterior de director general (ianuarie – octombrie 2023), cât şi modul în care acesta a făcut echipă în calitate de director financiar în noua structură de top management a TAROM.

Mandatul domnului Costin Iordache debutează efectiv din prima zi în care Bogdan Popescu, fost director general TAROM, îşi încheie activitatea în companie. Astfel, toate deciziile luate la cel mai înalt nivel de management sunt continuu asigurate de către directorii generali ai companiei, care reprezintă politica asumată a companiei, a Consiliului de Administraţie al TAROM şi a statului român reprezentat de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, în calitate de acţionar al TAROM„, se mai precizează în document.

Editor: I.F.A.