You are currently viewing „Furtul secolului”, în premieră, pe 15 februarie, la Pucioasa

„Furtul secolului”, în premieră, pe 15 februarie, la Pucioasa

Premieră pe scena Centrului Cultural European Pucioasa. Pe data de 15 februarie, de la ora 19.00, locuitorii se pot bucura de comedia Furtul secolului”.

În mijlocul unui parc liniștit, Nelu vrea doar să se relaxeze pe o bancă. Dar apariția lui Paul, un vânzător de ziare plin de energie, declanșează o serie de evenimente nebunești. Când Nelu primește o scrisoare de la soția sa dispărută, Mimi, și află că un obiect valoros trebuie recuperat, aventura începe!
Împreună cu hărțile desenate pe loc și o gașcă de personaje excentrice, cei doi pornesc într-o comedie haioasă plină de surprize. Cine este cu adevărat Paul? Ce va întâmpla cu obiectul valoros și cu viața lui Nelu și Mimi? Veți râde și veți rămâne cu sufletul la gură în ‘FURTUL SECOLULUI’. Haideți să descoperiți cea mai amuzantă aventură a anului!”, invită organizatorii spectacolului, a cărui regie este semnată de Daniel Hara.

Biletele sunt disponibile pe www.rotarientertainment sau prin rezervare telefonică la 0245 760 688 / 0738 747 344. Prețul unui bilet este de 55 lei/persoană.

AUTOR: F.S.