You are currently viewing Mimi Dumitrescu a trecut la cele veșnice. Va fi înmormântat joi, la Pietroșița

Mimi Dumitrescu a trecut la cele veșnice. Va fi înmormântat joi, la Pietroșița

  • Post category:ACTUAL

Ion Mihai Dumitrescu, fondatorul Radio Minisat, primul post de radio privat din județul Dâmbovița și cel mai longeviv din regiune, s-a stins din viață, în această seară. Născut pe 11 septembrie 1955, Ion Mihai Dumitrescu a fost un om deosebit, remarcându-se nu doar ca un pionier al industriei de cablu din România, începând cu anul 1992, dar și ca un lider remarcabil în comunitatea sa.

Ion Mihai Dumitrescu a fost un om dedicat și pasionat, prin inițiativa sa, Radio Minisat a devenit un pilon al informației și divertismentului pentru comunitatea locală. A adus contribuții semnificative la modernizarea și extinderea infrastructurii de comunicații din județul Dâmbovița

În plan politic, Ion Mihai Dumitrescu a fost ales senator în legislatura 2004-2008 pe listele Partidului Național Liberal (PNL).

Prietenii și cunoștințele îi pot aduce un ultim omagiu la capela bisericii Eroilor din Târgoviște, până miercuri. Slujba de înmormântare va avea loc joi, în localitatea natală, Pietroșita, marcând astfel întoarcerea la rădăcinile sale.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!