You are currently viewing Reprezentanții protestatarilor nu s-au prezentat la întâlnirea cu ministrul Finanţelor și au solicitat o amânare

Reprezentanții protestatarilor nu s-au prezentat la întâlnirea cu ministrul Finanţelor și au solicitat o amânare

Ministerul Finanțelor a transmis că reprezentanții protestatarilor au solicitat o amânare a întâlnirii care era programată la ora 11, la Minister, fără a explica în vreun fel acest demers.

Astăzi, la ora 11.00, la sediul MF a fost programată o întâlnire între conducerea instituției și o delegație formată din reprezentanții fermierilor și transportatorilor. Din motive care nu ne sunt cunoscute, delegația acestora nu s-a prezentat la întrevedere și a solicitat amânarea discuțiilor pentru ora 14.00. Reprezentanții MF rămân deschiși la orice propunere de reprogramare a întâlnirii sau la stabilirea unei noi modalități de comunicare pentru a aborda revendicările și problemele ridicate”, a transmis Ministerul Finanțelor, duminică, 14 ianuarie.

Echipa ministerială pregătită pentru discuții este condusă de ministrul Marcel Boloș. Din ea mai fac parte Nicoleta Cârciumaru, președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Carmen Moraru, secretar de stat, Petronel Munteanu, secretar general adjunct, Iulian Ardeleanu, director general Direcția generală de legislație fiscală și reglementări vamale și contabile, Teodor Georgescu, Direcția Generală Antifraudă Fiscală, Ion Cupa, președinte Autoritatea Vamală Română, Claudiu Ardeleanu, director general Proceduri Vamale in Domeniul Produselor Accizabile, Marcel Mutescu, director general Managementul Riscului și Investigații Vamale, Alexandru Dudu, director general Coordonare Control Vamal, George Vascea, director general Adjunct Coordonare Control Vamal.

Editor: I.F.A.