You are currently viewing Aurelian Cotinescu: Rușine domnule președinte al Consiliului Județean Dâmbovița pentru minciuna spusă la adresa mea!

Aurelian Cotinescu: Rușine domnule președinte al Consiliului Județean Dâmbovița pentru minciuna spusă la adresa mea!

Discuțiile pe margine taxei de salubritate, pentru persoane juridice continuă, la nivelul județului Dâmbovița și se nuanțează. În ultima conferință de presă a PSD, președintele organizației județene, Corneliu Ștefan, spunea că cei ce-și strigă cel mai tare nemulțumirea referitor la această taxă sunt chiar cei care nu au plătit niciodată pentru acest serviciu. În acest sens, social-democratul l-a dat ca exemplu chiar pe unul dintre cei mai fervenți critici ai acestei măsuri, secretarul executiv al liberalilor dâmbovițeni, Aurelian Cotinescu, despre care spunea că n-a plătit niciodată.

În replică, liberalul a publicat astăzi o filmare în care oferă dovezi ale faptului că s-a achitat de această obligație, contractele pe care firma sa le-a încheiat cu firme de salubritate de-a lungul timpului și îl acuză pe Corneliu Ștefan că a mințit.

„În CJD minciuna și manipularea au luat de mult locul adevărului. În loc să prezinte soluții la problemele ridicate de noi, privind suprataxarea firmelor în privința salubrității, președintele de CJ a preferat să treacă la atacuri personale la adresa mea, spunând că-și asumă faptul că niciodată firma pe care o conduc nu a avut contract de salubritate.

Rușine domnule președinte al Consiliului Județean Dâmbovița pentru minciuna spusă la adresa mea!

Pentru corecta informare a dâmbovițenilor, iată dovada contractelor de salubritate pe care firma pe care o conduc le-a avut încheiate!

Faptul că peste 60.000 de firme nu au avut contract de salubritate și nu au plătit taxa de gunoi arată un management defectuos al ADI Management Integrat al Deșeurilor, asociație pe care o conduceți!”

AUTOR: F.S