You are currently viewing Engie scoate la licitație un contract de 340 de milioane de lei pentru racordări la gaze, în 20 de județe, printre care și Dâmbovița

Engie scoate la licitație un contract de 340 de milioane de lei pentru racordări la gaze, în 20 de județe, printre care și Dâmbovița

Engie România, care prin firma sa de distribuție a gazelor naturale Distrigaz Sud Rețele operează în jumătatea de sud a țării, a lansat în sistemul electronic de achiziții publice un anunț de licitație pentru contractarea de lucrări de racordare la rețea în 20 de județe, printre care și Dâmbovița.

Societatea a scos a licitație un contract cadru, împărțit în 18 loturi, cu lucrări pe următorii trei ani și așteaptă ofertele de la companiile interesate, până la data de 19 februarie. Valoarea estimată a contractului este de 340 de milioane de lei, anunță Economica.net.

Compania va finanța aceste noi racorduri de gaze din surse proprii. Se vor califica firmele care vor avea cel mai bun raport calitate-preț, însă prețul va avea o pondere de doar 40% în stabilirea punctajului total. Vor mai fi punctate atât componenta tehnică, cât și cea de mediu și securitatea muncii și, aspect inedit, 5% din punctaj reprezintă o componentă de incluziune socială – dacă ofertantul a angajat în ultimele șase luni o persoană cu dizabilități.

AUTOR: F.S.