You are currently viewing Winter Sales la Ploiești Shopping City: profită de reduceri de până la 70% toată luna ianuarie

Winter Sales la Ploiești Shopping City: profită de reduceri de până la 70% toată luna ianuarie

Ploiești Shopping City a dat startul noului an cu reduceri de sezon! Clienții centrului comercial pot profita de discounturi de până la 70%, la magazinele lor favorite, toată luna ianuarie și prima jumătate a lunii februarie.

Pentru iubitorii de shopping, dar și de reduceri, magazinele din Ploiești Shopping City au pregătit oferte de neratat la colecțiile de sezon. Acum este momentul perfect să cumperi tot ce ai visat, la super prețuri! Indiferent dacă îți dorești articole vestimentare sau accesorii, Ploiești Shopping City are tot ce îți trebuie, la prețuri de neratat.

Printre cele mai spectaculoase reduceri de Winter Sales anunțate de Ploiești Shopping City se numără cele de la brandurile SPORT VISION, BUZZ, GRID, Hervis Sports, 4F, TOM TAILOR, H&M, Meli Melo, Mizar, SEPHORA, DOUGLAS, Marionnaud, Noriel, Tezyo, GRYXX, Deichmann, Benvenuti, Pro Beauty, CCC și DM.

După fiecare sesiune de shopping, clienții care scanează bonurile în aplicația SPOT primesc puncte de loialitate și pot accesa premiile speciale din catalog! Aplicația SPOT transformă fiecare vizită la mall într-o experiență unică, iar zi de zi ești conectat la cele mai cool & fashionable noutăți.

Mai multe detalii sunt disponibile pe ploiestishoppingcity.ro.

 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, Reserved, CROPP, House și multe altele.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.