You are currently viewing Au debutat lucrările de modernizare, la Școala Petrești

Au debutat lucrările de modernizare, la Școala Petrești

A început „Marea reabilitare” a Școlii Petrești. Primarul comunei dâmbovițene, Lucian Daniel Andrei, anunță că lucrările de modernizare au debutat și că obiectivul de finalizare propus este data de 15 septembrie 2024.

„A venit momentul mult asteptat atat de noi, parinti, profesori si nu in ultimul rand elevi, modernizarea scolii Petresti.
Dupa ani de zile, am reusit sa „câștigăm ” un proiect pe AFM. Am depus acest proiect pe o serie de proiecte guvernamentale dar guvernele de atunci au ignorat doleanta si necesitatea noastra. In sfarsit vom avea o scoala moderna cu sala de sport, laboratoare si cabinete de specialitate de ultima generatie. Asa ca de ” Ziua Culturii”.

Peste 35 de persoane au inceput in forta lucrarea cu obiectiv de finalizare 15 Septembrie 2024. Multumesc mult pt intelegere , stiu ca este un mic disconfort sa inveti in alt local dar este o solutie de moment, un mic…mic sacrificiu pt lucrare mare!.

Ne vom orienta atentia asa cum am mai informat si catre Scoala Ionesti care a suferit cateva fisuri in pereti la sfarsitul acestui an. Voi face tot ce imi sta in putinta sa rezolv si aceasta problema pana pe 15 septembrie, cand vor incepe cursurile scolare”, dă asigurări edilul.

AUTOR: F.S.