You are currently viewing Avocatul Ciprian Iacob, prezentat oficial drept coordonator al AUR Dâmbovița, pentru alegerile europarlamentare

Avocatul Ciprian Iacob, prezentat oficial drept coordonator al AUR Dâmbovița, pentru alegerile europarlamentare

Organizația AUR Dâmbovița este în continuă creștere, după cum anunță coordonatorul Valeriu Munteanu. Un exemplu este atragerea în echipă a avocatului Ciprian Iacob, care a fost prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, drept coordonator pentru alegerile europarlamentare la nivel județean.

„Vin alături de noi specialiști, oameni sătui de jumătățile de măsură, scârbiți de binomul toxic PSD-PNL. Nu sunt mulțumiți nici de ceea ce se întâmplă la nivel național, nici la nivelul județului Dâmbovița, care de mai mulți ani este, din păcate, la cheremul și la degetul mic al PSD-ului, care ține acest județ în sărăcie. Proximitatea cu Capitala nu a ajutat acest județ să fie unul de întâietate și în orice statistici veți observa că Dâmbovița și Târgoviștea se află pe ultimele locuri la orice capitol. Nemulțumit de această stare de lucruri și cu o dorință năvalnică de a pune umărul pentru schimbare ni s-a alăturat în AUR domnul avocat Ciprian Iacob, căruia AUR i-a încredințat coordonarea campaniei pentru europarlamentare, care va începe degrabă”, a precizat Munteanu.

De mai bine de 7-8 luni, mă tot gândesc să mă alătur unui partid politic. Sigur că puteam să rămân în rândul cetățenilor neafiliați politic, însă am considerat că, dacă mă voi identifica cu acest partid, Alianța pentru Unirea Românilor, consider că pot face mai multe pentru acest județ.(…) Mi-am asumat acest rol de a coordona campania de europarlamentare, din acest an, m-am îndreptat către AUR, unde am găsit, după cum și dumneavoastră observați, o serie de oameni foarte bine pregătiți, ce se preocupă de nevoile țării și ale cetățeanului și care merg până la firul ierbii. Sunt încântat că am fost primit de acest grup cu inițiative bune și foarte bune și consider că un prim test îl reprezintă alegerile europarlamentare (…) pentru mine o provocare, iar dumneavoastră trebuie să observați lista care vi se va oferi din partea fiecărui partid, să ieșiți la vor, să vă exprimați acest drept oferit de constituție și să nu uitați că, de foarte mult timp, noi suntem văzuți ca cetățeni de mâna a doua. Este timpul ca, la alegerile din 2024, să trimitem în Parlamentul European oameni cu coloană vertebrală, de care să fiți mândri, ca români, că ați reușit să trimiteți niște oameni care să vă reprezinte interesele dumneavoastră, nu cum s-a întâmplat până acum, cinismul de care au dat dovadă partidele politice care au trimis oameni în PE”, a declarat Ciprian Iacob.

AUTOR: F.S.