You are currently viewing Cristian Stan: Municipiul Târgoviște este campion la atragerea de fonduri europene, în Regiunea Sud-Muntenia

Cristian Stan: Municipiul Târgoviște este campion la atragerea de fonduri europene, în Regiunea Sud-Muntenia

Reușită pentru administrația locală târgovișteană. Primarul orașului Târgoviște, Cristian Stan a anunțat, astăzi, că municipiul dâmbovițean este campion la atragerea de fonduri europene, în Regiunea Sud Muntenia, cu un total de 11 proiecte finalizate la finalul anului 2023.

„La finalizarea Programului Operațional Regional, care reprezintă principalul vehicul european de finanțare, municipiul Târgoviște se află pe un extraordinar loc 1, în regiune ca și VALOARE A PROIECTELOR EUROPENE FINALIZATE, respectiv 290.620.274,76 lei, cu 11 proiecte finalizate, fără a pierde un singur EURO, fără proiecte reziliate, nefinalizate sau declarate nefuncționale și cu un singur proiect etapizat.
Suntem pe primul loc, cu o valoare totală a proiectelor finalizate mai mare cu 120.000.000 lei decât A TUTUROR CELORLALTE 6 MUNICIPII – REȘEDINȚĂ DIN REGIUNE, LA UN LOC! (Ploiești, Pitești, Slobozia, Giurgiu, Călărași, Alexandria).
Poate că unora le este greu să creadă (deși sunt cifre oficiale), poate că…poate că… Dar, la final, rămâne amprenta că toată munca și toate energiile și toate ambițiile noastre au rezultate.
Vă mulțumesc și vă îmbrățișez!”, transmite edilul târgoviștean.

AUTOR: F.S.