You are currently viewing La Petrești, funcționează Centrul de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu, pentru adulți cu dizabilități

La Petrești, funcționează Centrul de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu, pentru adulți cu dizabilități

Încă de anul trecut, la Petrești, funcționează „CENTRUL DE RECUPERARE NEUROMOTORIE DE TIP AMBULATORIU PENTRU PERSOANE ADULTE CU DIZABILITATI”. Acest obiectiv a fost, după cum spune primarul comunei dâmbovițene, Andrei Lucian-Daniel, un proiect curajos generat de nevoile cetatenilor care suferă de diferite afectiuni, care necesită recuperare medicală, nu numai de cei cu dizabilitati.

„Alaturi de contabilul sef al primariei Petresti,. Daniela Stanescu si alti colegi, dupa ani buni de zile de munca am reusit sa infiintam acest centru licentiat, dealtfel unicat la nivel rural in judetul Dambovita si printre putinele din tara( spunem noi cu falsa modestie) care acopera o gama larga de proceduri necesare si suficiente unei game largi de pacienti cu diverse probleme medicale.

Aici veti gasi o echipa de profesionisti pregatiți si implicati, cu mare determinare pentru rezolvarea disconfortului dumneavoastră. Multumesc mult drei kinetoterapeut Elena Stancu , dr. Andrei si celorlalti angajati ai centrului. Am gandit in semn de prietenie si respect pt dv ca de acest centru sa beneficieze si persoane din localitatile invecinate. Anumite categorii de pacienti beneficiaza gratuit, iar altele contra unor preturi modice. 
Sper ca acest proiect sa reprezinte un interes si pt conducatorii institutiilor ce ar putea sprijini aceasta activitate ce pare de mare interes si necesitate in ideea de a acoperi cat mai multe cerinte medicale.
Sanatatea la Petresti reprezinta marea prioritate.
Anul acesta vom incepe constructia unui nou dispensar medical!”, precizează edilul comunei Petrești.

 

AUTOR: F.S.