You are currently viewing Bărbat din Găești, arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei minore din București

Bărbat din Găești, arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei minore din București

La data de 18 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pe parcursul zilei de ieri, 17 ianuarie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în cursul nopții de 15 spre 16 ianuarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului București, ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra unei minore de 13 ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

IPJ DÂMBOVIȚA