You are currently viewing Dâmbovițenii Cosmin Matei și Mihai Bălașa au marcat pentru Sepsi Sfântu Gheorghe în meciul cu Poli Iași

Dâmbovițenii Cosmin Matei și Mihai Bălașa au marcat pentru Sepsi Sfântu Gheorghe în meciul cu Poli Iași

Sepsi Sfântu Gheorghe a început ca din tun meciurile oficiale din acest an! Vineri după-amiază, într-un joc ce a contat pentru etapa a 21-a din Superligă, formația ardeleană a dat de pământ cu Poli Iași, învingând-o cu scorul de 6-0.

Două dintre golurile echipei covăsnene au fost marcate de doi fotbaliști dâmbovițeni: Cosmin Matei și Mihai Bălașa. Ambii jucători dâmbovițeni au reușit să puncteze pentru Sepsi din penalty. Matei a reușit să înscrie al doilea gol al formației antrenate de Bernd Storck, iar Bălașa a închis tabela, cu două minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. În primul meci din acest an, pe lângă cei doi fotbaliști dâmbovițeni au mai marcat pentru Sepsi în partida cu Iași , F. Ilie (autogol), M. Ștefănescu , Păun și Kallaku.

După reușita din meciul cu Poli Iași, Cosmin Matei a ajuns la cota 3 în tricoul lui Sepsi, în actuala stagiune. În schimb, golul marcat de Bălașa a fost primul în acest sezon de Superligă.

M.I.