You are currently viewing Voleibalistele de la CSM Târgoviște, o nouă victorie în campionat: 3-2 cu CSM Lugoj

Voleibalistele de la CSM Târgoviște, o nouă victorie în campionat: 3-2 cu CSM Lugoj

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște a bifat, duminică seara, a doua victorie din acest an. Pe teren propriu, într-un meci plin de suspans și emoții, vicecampioana României a obținut o victorie impresionantă împotriva rivalelor de la CSM Lugoj, cu scorul de 3-2 (25-20; 19-25; 25-19; 18-25; 15-7).

Încă de la începutul meciului, ambele echipe și-au demonstrat abilitățile și determinarea de a câștiga. Seturile au fost strâns disputate, cu schimbări constante de scor, însă pe tot parcursul partidei târgoviștencele au arătat o coordonare excelentă și o comunicare eficientă pe teren, reușind să contracareze atacurile puternice ale echipei adverse.

Cu un joc agresiv și o strategie bine pusă la punct, CSM Târgoviște a reușit să se impună în setul „decisiv” în fața formației din Lugoj. Marcatoarele Târgoviștei în partida din această seară au fost A. Pîrv 23 p, M. Krasteva 21, J. Urias Castro 10, D. Boris 9, C. Mayer 8, G. Faleș 4, P. Barakova 3, S. Koleva 2 și D. Sachez Savon 1.

După 13 meciuri disputate în actuala stagiune, CSM Târgoviște ocup locul 2 în clasament, cu 29 de puncte acumulate. Etapa viitoare, dâmbovițencele vor înfrunta pe Rapid București.

M.I.