You are currently viewing Gabriel Purcaru: Singurul lucru pe care-l putem învăța de la domnul Bejan este să nu fim ca dumnealui

Gabriel Purcaru: Singurul lucru pe care-l putem învăța de la domnul Bejan este să nu fim ca dumnealui

Principalul contracandidat al lui Gabriel Purcaru, la Primăria Moreni, Răzvan Bejan, a declarat zilele trecute că se oferă să-l ajute pe directorul Parcului Industrial Moreni cu sfaturi de management, pentru a-și îmbunătăți rezultatele. În conferința de presă susținută, astăzi, la organizația PSD Moreni, social democratul i-a oferit o replică acidă liberalului. De la domnul Bejan putem învăța ce să nu facem, a declarat Purcaru.

„Singurul lucru pe care-l putem învăța de la domnul Bejan este să nu fim ca dumnealui. Există o singura comparație pe care o putem face din punct de vedere al managementului, între activitatea noastră de la Parcul Industrial și managementul practicat de domnul Bejan, la societățile comerciale pe care le coordonează. Noi, anul acesta, în 2024, aproape că vom dubla cifra de afaceri a Parcului Industrial Moreni, pe care l-am preluat, în urmă cu trei ani, și vom ajunge la 1 milion de Euro. Tot de aceeași sumă putem vorbi și în cazul domnului Bejan, dar în ceea ce privește datoria pe care o are dânsul către stat, prin societățile pe care le coordonează. Așadar, cred că singurul lucru pe care îl putem învăța este să nu fim ca domnul Bejan”, a subliniat Purcaru în cadrul conferinței PSD Moreni, de astăzi.

AUTOR: F.S.