You are currently viewing O femeie a murit după ce un limitator de înălțime a căzut peste mașina cu care se deplasa, în județul Olt

O femeie a murit după ce un limitator de înălțime a căzut peste mașina cu care se deplasa, în județul Olt

O femeie a murit şi două persoane au fost rănite după ce peste autoturismul în care se aflau marţi în trafic, pe DN 6, în localitatea Dăneasa din judeţul Olt, a căzut un limitator de înălţime, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, scrie Agerpres.

Traficul rutier pe DN6, în comuna Dăneasa este blocat pe ambele sensuri de deplasare, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul IGPR.

Accidentul s-ar fi produs după ce un autocamion a lovit un limitator de înălţime care s-a prăbuşit peste un autoturism aflat în spatele său, a menţionat Centrul Infotrafic.

În accident a murit o femeie în vârstă de 44 ani şi au fost răniţi doi bărbaţi, un tânăr în vârstă de 18 ani şi un bărbat în vârstă de 42 de ani. Cei doi bărbaţi răniţi au fost transportaţi la spital pentru investigații

La locul accidentului intervin echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Stoeneşti, Detaşamentului Caracal şi Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele şi o autospecială pentru primă intervenţie.

La sosirea echipelor de intervenţie, femeia a fost găsită în stop cardio-respirator, unul dintre bărbaţi era blocat în maşină însă conştient, iar al doilea bărbat era în afara maşinii, conştient. Femeii i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără rezultat favorabil, o echipă medicală prezentă declarând decesul.

Editor: I.F.A.