You are currently viewing Spectacol de teatru performativ, vineri, la Tony Bulandra

Spectacol de teatru performativ, vineri, la Tony Bulandra

Un spectacol inedit va avea loc, vineri, 26 ianuarie, la Teatrul „Tony Bulandra”, din Târgoviște. Evenimentul va avea loc, de la ora 19.00, în Sala Studio. #nuEU este un spectacol de teatru performativ, despre pierderea identității unei generații și încercarea ei de a se recompune, după un text de Samuel Beckett.

Este o poveste despre o femeie aflată în izolare care încearcă să-și recupereze viața confruntându-se cu propriul trecut. O femeie care își reconstituie viața într-un jurnal live, încercând să-și redobândească propria feminitate.

O femeie care își descoperă vocea, un șuvoi de cuvinte, de trăiri, într-un amestec de sens și non-sens. Spectacolul este un puzzle, frânturi de povești, fragmente de viață care încearcă să se recompună. Totul este, aparent, fără noimă, la fel ca în orice univers beckettian, personajului principal revenindu-i sarcina de a pune evenimentele cap la cap.

Atenționare!!!
*** Spectacolul folosește efecte speciale de lumină și sunet și nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate, persoanelor care suferă de epilepsie, celor cu pacemaker sau celor cu fotosensibilitate.

AUTOR: F.S.