You are currently viewing Un grup de copii care mergea la școală a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni, în judeţul Buzău

Un grup de copii care mergea la școală a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni, în judeţul Buzău

Un grup de copii care se îndrepta spre școală, marți dimineață, aflat pe o trecere de pietoni, pe DN2C, în localitatea Smeeni, din judeţul Buzău, a fost lovit de un autovehicul. Patru dintre ei, cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, au fost transportaţi la spital.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Costești către Pogoanele de către o șoferiță de 39 de ani, din Smeeni, a surprins și accidentat mai mulți pietoni minori care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal”, transmite IPJ Buzău, printr-un comunicat de presă.

Polițiștii adaugă faptul că patru minori, cu vârste cuprinse între între 10 și 13 ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. Nu sunt clare circumstanțele în care s-a produs accidentul și nici dacă în zonă era polei sau ceață.

“În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, conchide IPJ Buzău.

Editor: I.F.A.