You are currently viewing Dezbatere publică, la Răcari

Dezbatere publică, la Răcari

OCOLUL SILVIC RĂCARI, în calitate de titular al Amenajamentului Ocolului Silvic Răcari, anunta publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de amenajament, finalizarii raportului de mediu și studiului de evaluare adecvată și organizarea ședinței de dezbatere publică.

Ședința de dezbatere publică va avea loc în data de 07.02.2024 , ora 14.00, la sediul Primariei Răcari, județul Dâmbovița.

Raportul de mediu și studiul de evaluare adecvată pot fi consultate la sediul APM Dâmbovița, Târgoviște, Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni – joi, intre orele 08-16.30 și vineri între orele 08-14. Documentația supusă dezbaterii (proiectul de amenajament, raportul de mediu și studiul de evaluare adecvată) este afișată pe site-ul APM Dâmbovița.

Observaţiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris la adresa de e-mail: office@apmdb.anpm.ro sau la sediul APM Dâmboviţa din municipiul Târgovişte, Calea Ialomiţei, nr. 1, judetul Dâmboviţa, până la data de 07.02.2024.

AUTOR: F.S.