You are currently viewing Reabilitare și renovare energetică, la grădinița nr. 14 din Târgoviște

Reabilitare și renovare energetică, la grădinița nr. 14 din Târgoviște

Modernizarea infrastructurii educaționale a municipiului Târgoviște continuă cu Grădinița nr 14 din Târgoviște. Primarul orașului, Cristian Stan a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că a fost lansată licitația de execuție aferentă investiției „Creșterea eficienței energetice la Grădinița cu program prelungit nr 14, str. Vasile Voiculescu, nr. 4, Municipiul Târgoviște”. Proiectul, cu o valoare de aproape 3 milioane de lei, urmărește termoizolarea, schimbarea ferestrelor și a tocăriei, schimbarea acoperișului, sisteme alternative de producere a energiei astfel încât unitatea de învățământ să îndeplinească toate condițiile pentru a putea găzdui atât copiii, cât și cadrele didactice.

Am vrut să implementăm și la această grădiniță un proiect de natură să o modernizeze pentru că această unitate de învățământ nu a cunoscut niciodată, după cum se poate observa, lucrări serioase de modernizare. Sperăm ca undeva în vara acestui an să înceapă efectiv lucrările. Ne vom corela și cu conducerea unității să găsim cele mai bune soluții și pentru copii astfel încât procesul educațional să nu fie afectat”, a declarat Cristian Stan.

Edilul a anunțat că aceeași unitate de învățământ preșcolar va beneficia și de dotări noi și de materialele didactice necesare pentru procesul educațional, în cadrul unui alt proiect.

AUTOR: F.S.