You are currently viewing Gabriel Plăiașu: Alianța din care face parte Forța Dreptei, alături de USR și Partidul Mișcarea Populară, va fi singura opțiune cu adevărat liberală pentru români

Gabriel Plăiașu: Alianța din care face parte Forța Dreptei, alături de USR și Partidul Mișcarea Populară, va fi singura opțiune cu adevărat liberală pentru români

Dreapta Unită și-a anunțat, ieri, candidații la alegerile europarlamentare, din această vară. Cele trei formațiuni politice aliate, USR, Forța Dreptei și PMP au ales varianta de liste comune, pentru a-și crește șansele la victorie. Prezent la eveniment a fost și președintele FD Dâmbovița, Gabriel Plăiașu, cel care subliniază că Dreapta Unită rămâne singura opțiune cu adevărat liberală pentru români.

„Alianța din care face parte Forța Dreptei, alături de USR și Partidul Mișcarea Populară, va fi singura opțiune cu adevărat liberală pentru români, singura opțiune care va asigura modernizarea continuă a României și scăparea de sub controlul pesedist.
Am prezentat astăzi un program ce nu se aplică doar la alegerile europarlamentare, ci un program care poate fi continuat în guvernarea României.
Avem un plan ce asigură o Românie puternică în Europa, nu o Românie amenințată de extremism și rusofilie. O țară puternică este o țară care face parte din Uniunea Europeană și care îi respectă valorile liberale.
Împreună vom reuși! Fiți alături de noi!„, îndeamnă parlamentarul dâmbovițean.

AUTOR: F.S.