You are currently viewing Ședință la PSD pentru a decide candidatul la Primăria Generală a Capitalei

Ședință la PSD pentru a decide candidatul la Primăria Generală a Capitalei

Conducerea PSD se reunește marți și miercuri, în ședințe succesive, pentru a discuta strategia pentru europarlamentare, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Potrivit acestora, este de așteptat ca Marcel Ciolacu să întrebe liderii din teritoriu dacă vor să meargă pe liste comune cu PNL sau separat și despre varianta comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare.

De asemenea, Gabriela Firea a declarat că nu se simte foarte susținută pentru a candida la Primăria Generală a Capitalei, pentru că la acest moment ea este „candidatul deocamdată”, așa cum a precizat președintele Ciolacu. Firea a spus că va tranșa această chestiune în interiorul partidului.

Marți la sediul PSD din Kisellef sunt programate întâlniri regionale. Discuția despre candidatul la primăria Capitalei ar urma să aibă loc marți seară la ora 18.

Miercuri este programată la Palatul Parlamentului, începând cu ora 10,00, reuniunea grupurilor parlamentare PSD iar de la orele 12,00 reuniunea Consiliul Politic Național (CPN).

Editor: I.F.A.