You are currently viewing Bilanț la doi ani al președintelui AFM: s-au efectuat plăți de 3,2 miliarde de lei, depășind astfel suma totală alocată în cei 4 ani precedenți

Bilanț la doi ani al președintelui AFM: s-au efectuat plăți de 3,2 miliarde de lei, depășind astfel suma totală alocată în cei 4 ani precedenți

La doi ani de când conduce Administrația Fondului pentru Mediu, Laurențiu Neculaescu, face bilanțul activității sale. Potrivit dâmbovițeanului, în mandatul său, s-au făcut plăți în valoare de 3,2 miliarde de lei, depășind astfel suma totală alocată în cei 4 ani precedenți.

În calitate de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu de aproape 2 ani, am analizat plățile efectuate în cadrul programelor finanțate de AFM în perioada 2018-2023.
Sunt încântat să vă informez că în timpul mandatului meu, AFM a efectuat plăți în valoare de 3,2 miliarde de lei, depășind astfel suma totală alocată în cei 4 ani precedenți (2018-2021), unde plățile însumau doar 2,5 miliarde de lei.
Această realizare nu trebuie privită ca un act de laudă, ci mai degrabă ca o constatare a normalității și a eficienței administrației din AFM.
Sunt încrezător că Administrația Fondului pentru Mediu are potențialul de a-și îmbunătăți performanța și mai mult anul acesta.
În încheiere, doresc să mulțumesc tuturor colegilor din AFM pentru efortul depus, deoarece în spatele acestor cifre se află o muncă susținută și dedicată, transmite Neculaescu.

AUTOR: F.S.