You are currently viewing „Femeia, briliant pe tocuri”, întâlnire de suflet a doamnelor, la Pucioasa

„Femeia, briliant pe tocuri”, întâlnire de suflet a doamnelor, la Pucioasa

Un nou eveniment cu suflet a fost organizat aseară, la Pucioasa, de Cerasela Roșoiu. Femei puternice, de carieră, s-au reunit într-o cafenea cochetă din orașul dâmbovițean, pentru a vorbi despre succes și abundență, împreună cu invitata specială, Andreea Maria Kurtuhuz. Printre doamnele speciale, prezente la întâlnirea de aseară s-a numărat și prefectul Claudia Gilia, un exemplu de femeie care a reușit într-o lume a bărbaților.

„Suntem într-o perioadă foarte importantă pentru devenirea fiecăruia dintre noi. Ne aflăm la începutul unui nou an, perioada ideală pentru a ne lua angajamente către sinele nostru și de a ne seta obiective, dar și la un pas de luna iubirii și luna femeii. Iar întrucât, atunci când ne dorim să fim iubite, trebuie în primul rând să ne acceptăm și să ne îmbrățișăm noi însene cu toate ale noastre, v-am propus o nouă întâlnire de suflet. O întâlnire între prietene, între femei puternice, care țin la independența lor și care vor să-și fie arhitecții propriilor vieți.
Și pentru că deja a urcat în fruntea listei prietenelor noastre înțelepte și spirituale, care ne prezintă lumea așa cum numai un om special, care a călătorit, a citit, a analizat și a pus el însăși în practică, o poate vedea și povesti, alături de noi a fost minunanta Andreea Maria Kurtuhuz. Această bucurie de om, care face să vibreze totul în jurul ei ne-a învățat cum să facem să ne bucurăm de prosperitate, să aducem abundența în viața noastră, să-i permitem să-și facă loc în lumea noastră plină de evenimente, de idei, de oameni și, din păcate, de multe ori, și de oportunități ratate, sau de false subiecte și de probleme artificiale.
Am trăit o seară de poveste cu fiecare dintre dumneavoastră care mi-ați onorat invitația.
Despre viață în sine se pot spune multe. Dar ceea ce contează cu adevărat este modul în care alegi să o trăiești pentru tine sau pentru alții. Alegerea îți aparține, voci care să critice se vor găsi mereu..Dar prea puțini vor fi cei care te vor face să trăiești momente care să-ți bucure cu adevărat sufletul. Învață să te prețuiești și caută echilibrul de fiecare dată”, a transmis organizatoarea evenimentului, Cerasela Roșoiu.

AUTOR: F.S.