You are currently viewing Gripa de tip A a lovit în plin voleibalistele de la CSM Târgoviște! Meciul cu CSO Voluntari a fost amânat

Gripa de tip A a lovit în plin voleibalistele de la CSM Târgoviște! Meciul cu CSO Voluntari a fost amânat

Gripa de tip A a lovit în plin voleibalistele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște! Cum acestea au întâmpinat tot felul de stări în ultimele ore din cauza gripei, acestea au devenit inapte pentru jocul cu CSO Voluntari. În condițiile existente, disputa dintre cele două echipe a fost amânat.

„Meciul de volei programat mâine, 3 februarie, între CSO Voluntari și CSM Târgoviște a fost amânat. Echipa noastră de volei se confruntă cu o situație nefericită, deoarece jucătoarele noastre au fost diagnosticate cu gripă tip A, acest lucru făcându-le pe acestea inapte de a participa la meci.

Prin urmare, clubul a luat decizia responsabilă de a cere amânarea partidei pentru a le permite jucătoarelor să se recupereze.

Sănătatea jucătoarelor reprezintă o prioritate. Știm că această decizie îi va dezamăgi probabil pe toți cei care își doreau să vadă această partidă, dar suntem hotărâți să ne asigurăm că voleibalistele noastre se recuperează complet înainte de a reveni pe teren.

Data reprogramării meciului va fi anunțată ulterior, așa că vă sugerăm să urmăriți rețelele de socializare ale clubului.

Sperăm că fetele se vor recupera rapid și că vom avea ocazia să le vedem în acțiune, demonstrând încă odată că sunt de neoprit”, se arată într-un comunicat al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

M.I.