You are currently viewing Un nou casting pentru co-producția româno-coreeană „Hamlet” de William Shakespeare, la Teatrul “Tony Bulandra” din Târgoviște

Un nou casting pentru co-producția româno-coreeană „Hamlet” de William Shakespeare, la Teatrul “Tony Bulandra” din Târgoviște

Teatrul “Tony Bulandra” din Târgoviște organizează, în zilele de 12 și 13 februarie 2024, de la ora 11, casting național pentru actori cu vârsta cuprinsă între 22 și 32 de ani, cu scopul distribuirii în rolul Hamlet din coproducția româno-coreeană Hamlet de William Shakespeare, regia Mc Ranin.

Înscrierile se fac pe adresa de mail casting@tonybulandra.ro și trebuie să conțină: scrisoare de intenție, Curriculum Vitae actualizat, copie după diploma de absolvire și 3 fotografii (față, profil, plan întreg). Data limită pentru înscrieri este 8 februarie.

Selecția dosarelor va fi finalizată până vineri, 9 februarie, ora 13. Cei selectați vor participa în zilele de casting la o probă de aptitudini ritmice și motrice, iar cei admiși vor prezenta două monologuri din Hamlet: cel despre actori (actul III, scena 2) și cel cu A fi sau a nu fi (actul III, scena 1), urmate de un moment de improvizație ce va avea teme bazate pe textul lui W. Shakespeare.

Castingul se adresează doar actorilor absolvenți de studii superioare de specialitate (minim licență) și care nu au foat prezenți la precedentul casting din zilele de 30 și 31 ianuarie.