You are currently viewing AJF Dâmbovița va organiza un seminar de iarnă pentru arbitri, observatori, delegați, antrenori și căpitanii echipelor din județ

AJF Dâmbovița va organiza un seminar de iarnă pentru arbitri, observatori, delegați, antrenori și căpitanii echipelor din județ

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița organizează pentru prima dată în istorie un Seminar de iarnă comun. Vor participa arbitrii, observatorii, delegații, antrenorii și căpitanii tuturor echipelor din județul Dâmbovița. Vor primi invitații aproximativ 400 de persoane implicate în activitatea fotbalistică dâmbovițeană.

Seminarul de iarnă are rolul de a uniformiza viziunea noastră, a tuturor, cu privire la deciziile arbitrilor. Specialiști delegați de Comisia Centrală a Arbitrilor vor prezenta materiale de ultimă actualitate, numindu-i aici pe Sebastian Colțescu (arbitru – fost ecuson FIFA), Iuliana Demetrescu (arbitru FIFA) sau Adrian Comănescu (observator de arbitri Liga 1 – fost arbitru Liga 1).

În cadrul seminarului, reprezentanții cluburilor afiliate la AJF Dâmbovița, care vor fi prezenți în efectiv complet, vor primi o geantă medicală complet utilată. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 februarie, la Cinema Independența Târgoviște, începând cu ora 08.30.

M.I.