You are currently viewing PNL nu a decis cine va deschide lista la europarlamentare. Ciucă are mai multe variante

PNL nu a decis cine va deschide lista la europarlamentare. Ciucă are mai multe variante

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată la Prima TV, cine va deschide lista partidului la alegerile europarlamentare.

Nu am stabilit. Urmează să pregătim Consiliul politic Național, care va avea loc pe data de 18 februarie. Suntem în pregătire și pentru Congresul Partidului Popular European, care se va desfășura la București. Este un moment de recunoaștere a activității PNL în cadrul PPE alegând Bucureștiul pentru desfășurarea Congresului, moment în care vor fi la București 13 șefi de stat și de guvern”, a răspuns Nicolae Ciucă, citat de News.ro.
a fost întrebat dacă fostul director al SRI Eduard Hellvig este o soluție pentru a fi cap de listă la alegerile europarlamentare.

Așa cum am menționat, nu am stabilit niciun nume. Domnul Hellvig a fost și un om politic, și un profesionist care are valențele sale, are meritele sale, am avut și avem o colaborare foarte bună. Ușa PNL a fost și este deschisă – chiar către președinții de filiale fac acest îndemn ca ușa partidului să fie deschisă pentru tot ceea ce înseamnă oameni de valoare, oameni care vor să pună umărul la ceea ce înseamnă politica de centru dreapta, bazată pe valorile noastre fundamentale: familie, credință în Dumnezeu, patriotism. Nu trebuie să ne fie rușine să vorbim despre familie, despre Dumnezeu, despre credință. Acestea sunt elementele cele mai importante pentru cei care vor să vină în PNL”,  a comentat Ciucă.

De asemenea, liderul PNL a fost întrebat dacă Emil Boc va candida pentru un mandat la Bruxelles sau va rămâne primar la Cluj.

„Sunt 20 de ani petrecuţi cu folos în urbea Clujului. Vedem astăzi Clujul ca fiind unul din primele 5 oraşe din Europa din punct de vedere al calităţii nivelului de trai, acolo există o creştere economică într-o dinamică de invidiat. Cluj şi Bucureşti sunt două locaţii care ridică România în ceea ce priveşte dezvoltarea economică. Să recunoaştem că domnul primar Boc a făcut o treabă foarte bună la Cluj şi că domnia sa are dreptul să aleagă ce va face în continuare”, a spus Nicolae Ciucă.

Editor: I.F.A.