You are currently viewing Alin Marina a preluat conducerea PRO România Dâmbovița

Alin Marina a preluat conducerea PRO România Dâmbovița

De o bună perioadă de timp, PRO România Dâmbovița a intrat într-un con de umbră. La partid nu s-au mai ținut conferințe de presă, comunicate de presă nu s-au mai primit și părea greu de crezut că, până în alegerile de anul acesta, organizația va reuși să se regrupeze. Astăzi, Alin Marina, cunoscut ca fiind coordonator al partidului în on-line, a anunțat că a preluat oficial conducerea organizației PRO România Dâmbovița.

„Doresc să mulțumesc președintelui formațiunii, domnul Victor Ponta, doamnei europarlamentar Corina Cretu, cât și tuturor colegilor din cadrul Biroului Executiv Național pentru încredere și îi asigur pe toți membrii și simpatizanții PRO România din județul Dâmbovița de toată dedicarea mea pentru a realiza în cel mai scurt timp reorganizarea filialei și a reporni motoarele pentru anul electoral 2024!

Sunt conștient că nu este o misiune ușoară, însă am determinarea pentru a face din partidul nostru o opțiune relevantă și pentru a contribui decisiv la echilibrarea scenei politice în aceste vremuri complicate.

Să fie într-un ceas bun!”, scrie Marina, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.