You are currently viewing Celine Dion a apărut pe scena Premiilor Grammy pentru a prezenta un trofeu

Celine Dion a apărut pe scena Premiilor Grammy pentru a prezenta un trofeu

Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, a apărut duminică, pe scena Premiilor Grammy, unde a prezentat trofeul pentru „Albumul anului”, care i-a revenit lui Taylor Swift, relatează revista People.

Câștigătoarea a cinci premii Grammy de-a lungul carierei sale, artista a fost diagnosticată în 2022 cu o tulburare neurologică rară și incurabilă, sindromul persoanei rigide. Celine Dion a obținut primul trofeu Grammy în 1992 și a fost nominalizată de 16 ori în total.

Apariția ei pe scena Crypto.com Arena din Los Angeles a fost întâmpinată cu ovații din partea mulțimii de vedete prezente la ceremonie.

Vă mulțumesc tuturor! Vă iubesc și eu. Arătați minunat. Când spun că mă bucur să fiu aici, chiar o spun din inimă. Cei care au fost suficient de binecuvântați să fie aici, la Premiile Grammy, nu trebuie să ia niciodată de bună dragostea și bucuria extraordinară pe care muzica le aduce în viețile noastre și ale oamenilor din întreaga lume”, a spus Celine Dion înainte de a-i oferi lui Taylor Swift premiul pe care ea l-a câștigat pentru prima dată în urmă cu 27 de ani pentru albumul „Falling into you”.

Celine Dion i-a purtat noroc lui Taylor Swift, care intră în istorie cu ocazia asta, fiind singura artistă care câștigă un Grammy a patra oară, la aceeași categorie.

Editor: I.F.A.