You are currently viewing Pasionații de zbor se pot înscrie la cursurile Aeroclubului României

Pasionații de zbor se pot înscrie la cursurile Aeroclubului României

Aeroclubul României deschide, în fiecare an, drumul câtorva sute de tineri către domeniul aviatic care aleg să urmeze cursurile de zbor cu avionul ultraușor, cu planorul sau saltul cu parașuta. Toate aceste cursuri sunt oferite în mod gratuit acelor tineri cu vârste cuprinse între 16 și 23 ani, dar la acestea se pot înscrie și persoanele ce au depășit 23 ani, urmând să urmeze cursurile in regim contra cost.
Pe lângă aceste 3 discipline, cei care doresc să își obțină o licență de pilot privat, PPL(A), o pot face tot în cadrul Aeroclubului, tot în regim contra cost.
Un motiv pentru care să alegi Aeroclubul României, este acela că ai oportunitatea să înveți să zbori cu niște instructori bine pregătiți, dedicați și pasionați de munca lor, majoritatea dintre ei fiind chiar componenți ai loturilor naționale la disciplina respectivă.
De asemenea, viața de aerodrom vine la pachet cu multe satisfacții, multe conștințe noi, multe prietenii legate, multe apusuri superbe și multe alte momente de neuitat.
Așadar, te poți înscrie până pe 23 februarie la unul din cursurile de zbor și alătură-te comunității de aviatori din Aeroclubul României.

Editor: I.F.A.