You are currently viewing „Ziua internațională a cititului împreună” la Biblioteca Județeană din Târgoviște

„Ziua internațională a cititului împreună” la Biblioteca Județeană din Târgoviște

Ziua Internațională a Cititului Împreună este marcată, anul acesta miercuri, pe 7 februarie. Această inițiativă reunește într-o singură zi copii, tineri și adulți din peste o sută de țări ale lumii pentru a celebra puterea cuvintelor. Este o campanie de promovare a bucuriei, frumuseții și beneficiilor lecturii. Tema ediției din anul 2024 se va concentra pe ideea de a citi împreună benzi desenate, care îmbină atât de frumos textul cu arta ilustrată.

Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște propune în permanență evenimente care încurajează obiceiurile de lectură și subliniază importanța acestora. Astfel, instituția va marca ediția cu numărul 8 a zilei cititului împreună.

Miercuri, 7 februarie 2024, Biblioteca Județeană Dâmbovița vă invită începând cu orele:
– 10.30 – la sediul central, Secția Multimedia – Internet, unde bibliotecarul va citii cartea „Oac și Tac” preșcolarilor din cadrul Grădiniței cu program prelungit „Alexandrina Simionescu Ghica” Târgoviște
– 12.45 – la Filiala pentru copii „I. Al. Brătescu Voinești”, unde se va citi cartea „De unde vin poveștile” elevilor din cadrul Școlii Gimnaziale „Prof. Paul Bănică” Târgoviște.

AUTOR: F.S.