You are currently viewing Ionuț Săvoiu: începe consultarea publică pentru obiectivul „Drum de legătură între A1 și DN 7 (DJ 711A) – Lărgire la 4 benzi de circulație”

Ionuț Săvoiu: începe consultarea publică pentru obiectivul „Drum de legătură între A1 și DN 7 (DJ 711A) – Lărgire la 4 benzi de circulație”

Vești bune din partea secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu. Dâmbovițeanul anunță că MINISTERUL TRANSPORTURILOR ȘI INFRASTRUCTURII a inițiat procedura de consultare publică pentru Proiectul de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico – economici aferenți obiectivului de investiții “Drum de legătură între A1 și DN 7 (DJ 711A) – Lărgire la 4 benzi de circulație”.
După aprobarea hotărârii de guvern va urma faza de contractare a execuției care va fi finanțată cu fonduri europene in cadrul Programului Transport 2021-2027 si de la bugetul național.
Principalii indicatori tehnico-economici ai proiectului au fost aprobați cu Avizul Consiliului Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Național și Locuințe nr.1/5.01.2024. Lungimea traseului drumului este de 14 km iar lățimea platformei este de 19,00 m (4 benzi). Actualul pod peste Argeș va fi dublat”, precizează secretarul de stat dâmbovițean.
AUTOR: F.S.