You are currently viewing Doi șoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducerea mașinii sub influența unor substanțe psihoactive, la Răcari și Târgoviște

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducerea mașinii sub influența unor substanțe psihoactive, la Răcari și Târgoviște

La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 21:55, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au depistat în trafic, pe drumul național 71, pe raza localității, un bărbat, de 37 de ani, din județul Constanța, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțelor psihoactive.

Totodată, în această dimineață, în jurul orei 02:15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au surprins, pe strada Petru Cercel, în Târgoviște, o tânără, de 20 de ani, din municipiu, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțelor psihoactive.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul din dotare, existând indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele respective fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

IPJ DÂMBOVIȚA