You are currently viewing Titus Corlățean: Cel mai simplu și mai eficient act de patriotism pe care îl poate face fiecare dintre noi este să „cumpărăm românește”

Titus Corlățean: Cel mai simplu și mai eficient act de patriotism pe care îl poate face fiecare dintre noi este să „cumpărăm românește”

Primil-ministru, Marcel Ciolacu, a fectuat, astăzi, o vizită de lucru la uzina Automobile Dacia din Mioveni. Premierul a anunţat, după vizită, că maşina sa, ca prim-ministru, din acest moment va fi Dacia Duster, pentru că, aşa cum în Franţa, maşina guvernului şi a autorităţilor este Renault, în România, maşina autorităţilor şi a premierului trebuie să fie Duster. În acest context, senatorul de Dâmbovița, Titus Corlățean, subliniază că fiecare dintre noi poate ajuta economia națională, în această perioadă dificilă, cumpărând românește.

Vizita de azi a Primului ministru, Marcel Ciolacu, la uzina Dacia de la Mioveni face parte din abordarea generală a actualului guvern de a susține industria românească și producătorii români, care au și în acest an posibilitatea de a aplica la o serie de scheme de ajutor de stat pentru dezvoltare și investiții. Dacă ne dorim o economie națională mai puternică, atunci trebuie să-i sprijinim pe cei care produc în România.
Însă, sprijinirea producției interne este la îndemâna fiecăruia dintre noi.
Cel mai simplu și mai eficient act de patriotism pe care îl poate face fiecare dintre noi este să „cumpărăm românește”.
Fiecare produs românesc cumpărat înseamnă un sprijin pentru un loc de muncă în Români și o contribuție pentru dezvoltarea economiei românești. Iar creșterea economiei naționale va conduce la creșterea nivelului de trai pentru fiecare cetățean.
Altfel spus, „Cumpără românește!” înseamnă un pic mai bine pentru fiecare dintre noi!, subliniază Corlățean.

AUTOR: F.S.