You are currently viewing Dâmbovițenii Isabella Costanzo și și Cristian Rareș Hăbeanu reprezintă România la Campionatul European de Karate EKF

Dâmbovițenii Isabella Costanzo și și Cristian Rareș Hăbeanu reprezintă România la Campionatul European de Karate EKF

Doi sportivi din Dâmbovița vor reprezenta România la Campionatul European de Karate EKF pentru cadeți, juniori și U21, găzduit de orașul Tbilisi, în perioada 9-11 februarie. Isabella Costanzo (legitimată la Koryo Dragomirești) și Cristian Rareș Hăbeanu (CS Petrom Flacăra Moreni) s-au deplasat cu lotul României de karate în capitala Georgiei, acolo unde vor susține meciuri importante la sfârșitul acestei săptămâni.

Isabella Costanzo va concura la kata U21, iar morenarul Cristian Hăbeanu va participa în cadrul concursului de kata cadeți. La turneul final al Campionatului European, ambii sportivi și-au propus atingere unor rezultate pe măsură.

Lotul României pentru Europeanul din Georgia este format din 34 de sportivi, 2 antrenori de lot, Iancu Traian și Popa Paul, dar și un antrenor Kata, Jelea Ovidiu. De asemenea, România este reprezentată și de 8 arbitri EKF / WKF.

M.I.