You are currently viewing Centrul Militar Dâmbovița: Luni încep înscrierile pentru posturile de soldați și gradați profesioniști

Centrul Militar Dâmbovița: Luni încep înscrierile pentru posturile de soldați și gradați profesioniști

Centrul Militar Dâmbovița anunță că de luni, 12 februarie, încep înscrierile pentru posturile de soldați și gradați profesioniști, în Armata Română. Pentru orice informaţii referitoare la procesul de recrutare, selecție şi admitere persoanele interesate sunt așteptate la sediul Biroului informare-recrutare situat în Târgovişte, str. I.H.Rădulescu nr.16, telefon 0744653234.

Dacă vrei un job care să îți ofere siguranță, stabilitate și respect, atunci armata este locul perfect pentru tine.
Ce trebuie să știi înainte de a aplica:
Condițiile de recrutare se găsesc la următorul link: recrutaremapn.ro/criteriigs.php (citește doar „criteriile generale” și „criteriile specifice de recrutare a candidaţilor pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti”)
Graficul procesului de recrutare:
Înscrierea se realizează în perioada 12.02-01.03. Susținerea probelor de selecție se realizează în perioada 19.02-15.03. Candidații declarați „admis” la selecție și repartizați pe post se vor prezenta la structurile care organizează formarea profesională inițială la data de 07.05. Cei care au deja stagiul militar satisfăcut se vor prezenta la data de 04.06.
Apropo, nu îți face griji, repartiția o primești în funcție de preferințele tale. Sunt locuri în toate județele.
Nu lăsa șansa asta să îți scape! Apasă click pe link dacă vrei să ți se schimbe viața în bine! Dacă nu ești încă hotărât, îți recomandăm să încerci oricum, iar dacă nu îți place poți renunța oricând, inclusiv pe timpul procesului de selecție.
Salvează postarea ca să o ai la îndemână, iar dacă ai prieteni care ar putea fi interesați de o carieră militară, trimite-le-o și lor!
Nu te lăsa intimidat de provocări, arată că poți! Alătură-te armatei!”, transmite Centrul Militar Județean.

AUTOR: F.S.