You are currently viewing O adolescentă de 16 ani trece prin momente dificile, după ce i s-a pus un diagnostic crud, și are nevoie de ajutor

O adolescentă de 16 ani trece prin momente dificile, după ce i s-a pus un diagnostic crud, și are nevoie de ajutor

O adolescentă de doar 16 ani duce, alături de familia ei, o luptă dură cu o maladie întâlnită în mod normal la vârstnici și care nu poate fi tratată în România. Este vorba despre Leucemie limfatică cronică B, pentru care este necesar un transplant de măduvă, dar și chimioterapie, toate presupunând costuri exorbitante. Salon Alexandra din Târgoviște pune la dispoziția celor interesați să doneze o urnă, pentru Daria, însă cei care vor să-i fie alături copilei, pot trimite bani și în contul deschis de părinții săi. Haideți să fim Împreună, pentru Daria! Orice ajutor contează!

Vestea ne-a șocat pe toți! O fată frumoasă, cu un bun simț nemaiîntâlnit, o adolescentă cu vise de împlinit, acum, se luptă pentru viață!
Această leucemie apare doar la bătrânii de peste 65 de ani, însă, la copiii nu avem raportat niciun caz în România, deci nu poate fi tratată în țară!
Este o luptă prea grea și este nevoie de ajutorul nostru!
Noi suntem alături de ea: în salon se află o cutiuță, pentru strângere de fonduri.
Însă, nu este suficient!
Sperăm din suflet, ca și tu, cel ce citești acest mesaj să ajuți cum poți (orice sumă contează, chiar și un share la această postare)!
Daria are nevoie de un transplant de măduvă care costă aproximativ 85.000 de euro. La costul operației, se adaugă și costurile analizelor și al tratamentului necesar înainte de transplant.
Chimioterapia necesară costă 12.000 euro / lună!!!
Orice ajutor contează, Daria are șansa la viață!

Titular cont:
STANCU MIHAELA LĂCRĂMIOARA (-mama Dariei)

Iban:
RO31BACX0000001342320000