You are currently viewing Cei trei suspecți în cazul bărbatului înjunghiat mortal azi-noapte, la Padina au fost REȚINUȚI

Cei trei suspecți în cazul bărbatului înjunghiat mortal azi-noapte, la Padina au fost REȚINUȚI

Cei trei bărbaţi implicaţi în scandalul în care un bărbat a fost înjunghiat mortal într-un hotel din zona montană Padina au fost reţinuţi pentru 24 de ore, a informat, în această seară, IPJ Dâmboviţa.

Cei trei suspecți au fost audiaţi pe parcursul zilei. De asemenea, conform unor surse judiciare, au fost audiate şi unele dintre persoanele prezente la hotelul unde a avut loc incidentul.

Bărbatul înjunghiat mortal, în vârstă de 41 de ani, era căsătorit, avea doi copii şi locuia în Târgovişte. Acesta ar fi intrat într-o altercație cu unul dintre suspecți, după ce acesta ar fi făcut unele remarci jignitoare, la adresa soției victimei.

Persoanele bănuite de comiterea faptei sunt trei bărbaţi din Bucureşti, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani. Se pare că aceștia sunt membri ai clanului Fabian și fiii vrăjitoarei Sidonia.

La petrecerea care a avut loc la Hotel Belmont din Padina au fost prezenţi Alex Velea, Antonia şi Alina Eremia. Incidentul a avut loc după concert, într-o clădire anexă hotelului. Cei trei agresori au fugit cu maşina după ce l-au înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani, dar au fost prinşi la scurt timp de poliţişti.

AUTOR: F.S.