You are currently viewing A fost finalizat proiectul tehnic al centurii ce va scoate traficul greu în afara orașului Găești

A fost finalizat proiectul tehnic al centurii ce va scoate traficul greu în afara orașului Găești

Vești bune pentru dâmbovițeni. A fost finalizat proiectul tehnic a Centurii Orașului Găești, iar președintele Consiliului Județean Dâmbovița anunță că, anul acesta, vor începe lucrările de execuție.
Traseul are o lungime de 4,5 km, cu punct de plecare zona Arctic, se intersectează cu drumul național DN 7 unde se va amenaja un sens giratoriu, prin Găești traversează calea ferată București-Pitești-Craiova și drumul județean DJ 401 A, prin intermediul unui pasaj rutier suprateran, parcurge extravilanul comunei Mogoșani și se îndreaptă către drumul național DN61 Petrești-Ghimpați unde va fi și descărcarea printr-un alt sens giratoriu.
„În cel mai scurt timp, și aici vorbim de zile, vom scoate la licitație lucrările de execuție! (…) Avem și banii necesari! Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” am atras suma de 80.000.000 de lei, iar din bugetul propriu vom contribui cu 9.000.000 de lei la un proiect care va scoate traficul greu din Găești”, precizează Corneliu Ștefan.
Ar putea fi o imagine cu drum şi text
AUTOR: F.S.