You are currently viewing Bărbat din Moroieni, reținut după ce a agresat o bătrână de 89 de ani!

Bărbat din Moroieni, reținut după ce a agresat o bătrână de 89 de ani!

La data de 12 februarie a.c., în urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, față de un bărbat de 39 de ani, din Moroeni, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acesta este bănuit că, în după-amiaza zilei de 30 ianuarie a.c., în timp ce se afla la domiciliul unei femei de 89 de ani, din Pucioasa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic.

Astăzi, 13 ianuarie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

IPJ DÂMBOVIȚA